OPŁATA ZA OBIADY ZA MIESIĄC LISTOPAD/2025WYNOSI 119 ZŁ(BEZ: 10,11,17.11.2025)
NR konta: 73 1240 6452 1111 0010 7497 7412
PRZY WPŁACIE PROSZĘ WPISAĆ IMIĘ, NAZWISKO
I KLASĘ DZIECKA. JEŻELI DZIECKO BĘDZIE JADAŁO OBIAD TYLKO W WYBRANE DNI TYGODNIA, PROSZĘ O WYSZCZEGÓLNIENIE JAKIE TO DNI.
KOSZT JEDNEGO OBIADU WYNOSI 7,00 ZŁ.
OPŁATY PROSZĘ DOKONAĆ DO 07.11.2025 .
BRAK WPŁATY W WYZNACZONYM CZASIE BĘDZIE SKUTKOWAŁO WSTRZYMANIEM WYDAWANIA OBIADÓW.
KAŻDĄ NIEOBECNOŚĆ UCZNIA NA OBIEDZIE PROSZĘ O ZGŁASZANIE (DO GODZ. 08:00):
- TELEFONICZNIE (NR TEL.: 52 343 01 21 wew. 25 LUB 31)
- POPRZEZ E-DZIENNIK (IZABELA KUŚMIEREK)
- E-MAIL: intendentsp17bydgoszcz@gmail.com
JADŁOSPIS 18.11.2025-21.11.2025
|
Poniedziałek 17.11.2025
|
Z przyczyn niezależnych od kuchni obiad odwołany |
|
Wtorek 18.11.2025 |
1. Zupa krem z zielonego groszku z grzankami 200-300 ml (woda, mięso wieprzowe, groszek zielony, marchew, seler korzeń, por, pietruszka korzeń, pietruszka nać, ziemniaki, lisć laurowy, ziele angielskie, sól, pieprz, masło, śmietana bez laktozy 18%, grzanki) 2. Kurczak po chińsku 130 g (filet z kurczaka, pomidory, ananas, papryka, marchew, cebula, czosnek, imbir, sól, pieprz, woda) 3. Ryż 100-150 g 4. Woda z cytryną i limonką 200 ml |
|
Środa 19.11.2025 |
1. Zupa owocowa z makaronem 200-300 ml (woda, wiśnie, jagoda, truskawka, malina, makaron, kisiel, cukier) 2. Wątróbka drobiowa 120 g (wątróbka wieprzowa, cebula, olej rzepakowy, mąkapszenna, sól, pieprz, majeranek, jabłka) 3. Ziemniaki 100-150 g 4. Surówka z kiszonego ogórka 100 g (ogórek kiszony, cebula czerwona, oliwa, pieprz) 5. Kompot 200 ml
|
|
Czwartek 20.11.2025 |
1. Rosół z makaronem 200-300 ml ( woda, mięso drobiowe, por, marchew, seler korzeń, pietruszka korzeń, pietruszka nać, liść laurowy, ziele angielskie, lubczyk, sól, pieprz, cebula, makaron) 2. Ryba po grecku 120 g (filet z miruny, marchew, pietruszka korzeń, seler korzeń, por, cebula, koncentrat pomidorowy, sól, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, olej rzepakowy) 3. Ziemniaki 100-150 g 4. Sok 200 ml |
|
Piątek 21.11.2025
|
1. Barszcz ukraiński 200-300 ml (woda, mięso wieprzowe, marchew, buraki, fasola, cebula, kapusta biała, ziemniaki, por, seler korzeń, pietruszka korzeń, liść laurowy, ziele angielskie, sól, pieprz, śmietana bez laktozy 18%) 2. Krokiety z pieczarkami 180 g (mąkapszenna , jaja, mleko, olej rzepakowy, pieczarki, cebula, bułka tarta, sól, pieprz) 3. Woda z pomarańczą 200 ml |
Jadłospis może ulec zmianie
Pogrubionym drukiem wyszczególnione są produkty, w których zawarte są substancje alergenne lub powodujące nietolerancję pokarmową
W czasie wydawania posiłków półmiski z dodatkową porcją surówki, wazy z zupą i dzbanki
z napojami stoją na stołach i są dostępne bez ograniczeń.
Pliki do pobrania: